Over ons

Geschiedenis
In 1968 is Folbert Technisch Installatie Bedrijf opgericht aan de Oostermaatweg te Vriezenveen als erkend installateur voor elektra, gas en water en cv-installaties.

In 1984 werd het noodzakelijk om te verhuizen naar een groter pand. Dit werd aan de Almeloseweg 37 te Vriezenveen, met een ruimer magazijn en werkplaats.
Uitvoerende werkzaamheden waren toen hoofdzakelijk het aanleggen en repareren van elektra, loodgieters, ventilatie en verwarmingsinstallaties in woningbouw en utiliteit.
Ook werden er veel storingen en reparaties aan machines in fabrieken uitgevoerd.

In 1994 is de zaak verbouwd en is er een showroom met kachels, haarden en sanitair bijgekomen, inclusief een groter magazijn voor de verkoop van aansluitmaterialen en onderdelen.

In 2013 werd de Duurzame Energie Certificering opgericht en zijn wij hiervoor ook gecertificeerd.

In 2023 zijn wij gecertificeerd door een erkende instantie om te voldoen aan bepaalde kwaliteits- en veiligheidseisen voor het installeren en onderhouden van gashaarden en kachels.  (Het CO vrij certificaat)

Wij zijn lid van de Nederlandse Haarden en Kachelbranche (NHK).

 

Folbert-Haardhuys
Almeloseweg 37
7671 RB Vriezenveen
tel. 0546 – 56 10 31

 
 

Werkgebied
Wij leveren en installeren kachels en haarden in geheel Twente in en rondom Vriezenveen, Aadorp, Albergen, Almelo, Agelo, Bergentheim, Borne, Bornebroek, Collendoorn, Delden, De Lutte, Denekamp, Den Ham, Enschede, Enter, Glane, Glanebrug, Gramsbergen, Geerdijk, Goor, Geesteren, Harbrinkhoek, Hengelo, Hoge-Hexel, Holten, Hardenberg, Hellendoorn, Hulsen, Kloosterhaar, Langeveen, Loozen, Mander, Manderveen, Mariënberg, Markelo, Nieuwleusen, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Raalte, Rheeze, Radewijk, Rijssen, Sibculo, Staphorst, Tubbergen, Twello, Uddel, Vroomshoop, Weerselo, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Wierden, Zenderen, Zuna, Zuidwolde

Meer informatie

Voor meer informatie over winkelen bij onze webshop (zoals vragen over bestellen, retourneren, defecten, afhalen etc.) verwijzen wij u in eerste instantie naar onze klantenservice.

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. Als u informatie wilt over de afhandeling van bestellingen, de afhandeling van een retour, onze producten of levertijden dan vragen wij u in eerste instantie contact met ons op te nemen via e-mail op info@folbert-haardhuys.nl

Vermeld in uw communicatie zoveel mogelijk informatie, zoals het bestelnummer, uw klantnummer, en het artikelnummer.

Vaste lage prijzen

De prijzen in de webshop zijn iets lager dan bij bestelling in onze winkel, omdat u een deel van ons werk overneemt. Dit prijsvoordeel kunnen wij verlenen als u de order compleet via de website besteld. Achteraf zullen wij geen restitutie op prijsverschillen verlenen.

Onze topmerken